Leerstoornissen : oorzaken en behandelingsmethoden - Dumont, J. J. (Johan Joseph), 1935-1994 (Rotterdam : Lemniscaat, 1973)
Wat zijn de oorzaken en factoren die bijdragen tot leerstoornissen, en hoe pakken we die problemen aan?