De reclassering van minder-validen. - Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid (Brussel : Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid, 1970)
Nationale actie 1970-71 van het Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid voor het terug in de maatschappij brengen van gehandicapten, eerst bijvoorbeeld via beschutte werkplaatsen, om dan mee te draaien in de gewone economie via gesubsidieerde projecten.