Provincie Oost-Vlaanderen gehandicaptenzorg 1970 : Deel I: provinciale initiatieven ten bate van de gehandicapten. - Provinciebestuur van Oost-Vlaanderen (Gent : Provinciebestuur van Oost-Vlaanderen, 1970)
Opsomming van de initiatieven die door de provincie Oost-Vlaanderen worden ondernomen voor gehandicapten.