Spraak en taal : een audio-visueel trainingsprogramma voor kinderen met een vertraagde spraak- en/of taalontwikkeling en voor kinderen met partiele articulatiedefecten - Drost, H. A. (IJmuiden : Vermande Zonen, 1973)
Oefeningen en materiaallijsten om gebruik van te maken in het spraak- en taalonderwijs van de kinderen.