De stotteraar op school en in de behandeling - Schoenakker, Th. J. L.; Damsté, P. H. (Pieter Helbert), 1925-2017 (Amsterdam : De Erven Bohn, 1973)
In dit boek o.a. een antwoord op de vraag "Hoe ga ik om met een stotteraar in mijn klas?".