Stotterjijofstotterik : instrukties voor stotteraar en luisteraar - Schoenakker, Toni; Damsté, P. H. (Pieter Helbert), 1925-2017; Schoenakker, Th. J. L. (Haarlem : De Erven F. Bohn, 1971)
Boekje met een woordje uitleg over de problematiek van het stotteren.