De behandeling van het agressieve kind - Redl, Fritz, 1902-1988; Kamp, L. N. J. (Lucas Nicolaas Johannes), 1913-1995; Miessen, P. J.; Wineman, David, 1916-1995 (Utrecht : Bijleveld, 1970)
Het gaat hier in dit boek over het "onhandelbare" kind voor alle duidelijkheid: hun gedrag moet, onder andere dank zij de tips uit dit boek, aangepast worden, aan de groep, hun omgeving, hun leefwereld, ...