Leerstoornissen. 1. Theorie en model - Dumont, J. J. (Johan Joseph), 1935-1994 (Rotterdam : Lemniscaat, 1976)
Handboek waarin vooral de theorie van de leerstoornissen wordt uitgelegd, de diagnostiek en behandeling zijn het onderwerp van het tweede deel.
1. Theorie en model
Keywords: Learning ability