Leerstoornissen : oorzaken en behandelingsmethoden - Dumont, J. J. (Johan Joseph), 1935-1994 (Rotterdam : Lemniscaat, 1971)
Wanneer kan je spreken van leerstoornissen en leermoeilijkheden, wat zijn de mogelijke oorzaken en factoren, hoe kan je deze stoornissen en moeilijkheden succesvol behandelen?