Nieuwe streeflijst woordenschat voor 6-jarigen : gebaseerd op onderzoek in Nederland en België - Akkerhuis, G. W.; Kohnstamm, G. A. (Geldolph Adriaan), 1937-; Schaerlaekens, Anne-Marie, 1943-; de Vries, A. K. (Anthonie Klaas), 1939- (Lisse : Swets & Zeitlinger, 1981)
Eindeloze woordenlijsten die bovendien nog eens een zekere beoordeling krijgen: in hoeverre zijn het geen streekdialecten maar algemeen aanvaarde woorden ... en welke woorden mag je bestempelen als "Nederlands" of "Belgisch"? Het resultaat van een ver doorgedreven taalonderzoek, om zo te komen tot nuttige woordenlijsten voor het verder aanleren van de Nederlandse taal aan 6-jarigen.