Streeflijst woordenschat : bij de overgang van kleuteronderwijs naar basisonderwijs - Kohnstamm, G. A. (Geldolph Adriaan), 1937-; de Vries, A. K. (Anthonie Klaas), 1939- (IJmuiden : Vermande Zonen, 1971)
Hele tabellen zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en andere woordsoorten die moeten bijdragen tot een goede en correcte verdere taalontwikkeling van de kleuter en het jonge opgroeiende kind.