L-oefeningen - Hoog, Toos (Amsterdam : Erven H. van Munster & Zoon, 1906)
L-oefeningen, verzameld door Toos Hoog, lerares in solo-zang en methodisch spreken. Dertig pagina's gevuld met oefeningen ... waarbij alleen de letter L wordt aangepakt: vertrekkend bij éénlettergrepige woorden beginnend met een L, om o.a. via tweelettergrepige woorden waarbij de tweede lettergreep begint met een L, te eindigen bij vier- en meer lettergrepige woorden zoals blikslagerswinkel of weledelzeergeleerd. Een heel bijzonder boekje.