Inleiding tot de syntaxis : praktische zinsleer van het Nederlands - Klooster, W. G. (Willem Gerrit), 1935-2019; Luif, Jan (Johannes Henricus Jozephus), 1937-; Verkuyl, Henk J., 1938- (Culemborg : Stam-Robijns, 1970)
Een interessant werk rond de vraag: hoe bouw ik een correcte Nederlandse zin op?