De zuivere uitspraak van het Nederlands : richtlijnen en oefeningen voor leerlingen van kweekscholen, voor radiosprekers, voor redenaars, voor allen, die in het openbaar moeten spreken - Linthorst, P. (Pieter), 1884-; Leerkamp, Gerrit, 1906- (Groningen : Wolters, 1957)
Alle klinkers, medeklinkers en klanken komen aan bod in dit beknopte maar volledige werk.