Uitspraakleer met oefeningen : klankleer, geruischleer, spelling en uitspraak, phonetisch schrift, woordbetoning, taaleigen - Louw, J. (Oostacker : Broeders van O.L.V. v. Lourdes)
Mengeling van theorie en praktijk: zo krijg je bij het fonetisch schrift bijvoorbeeld geen theorie, maar schakelt het boek meteen over naar oefeningen waarbij je (dicht)teksten om moet zetten naar fonetisch schrift. Er worden ook geen oplossingen aangeboden achteraan in het schrift zodat controle of je de oefening goed uitgevoerd hebt onmogelijk is.