Zeitschrift für Hals- Nasen- und Ohrenheilkunde. - Körner, O. (Berlin : Julius Springer, 1935)
Fragment uit de jaargang 1935 van dit tijdschrift, waarbij aandacht geschonken wordt aan het ooronderzoek via audio-onderzoek.