Behandeling van probleemgedrag bij zwakzinnigen - Adriaans, Piet W.; Duker, Pieter (Rotterdam : Lemniscaat, 1975)
Hoe analyseer je het gedrag van een zwakzinnig kind en hoe pak je gedragsproblemen aan?