Kinderen die haten - Redl, Fritz, 1902-1988; Kamp, L. N. J. (Lucas Nicolaas Johannes), 1913-1995; Wineman, David, 1916-1995 (Utrecht : Erven J. Bijleveld, 1963)
Vertaling van een standaardwerk over kinderen die thuis, op school en in de maatschappij door hun onhandelbaarheid en agressiviteit niet meer te handhaven zijn.