Pédagogie catéchétique des enfants arriérés - Bissonnier, Henri, 1911-2004; Elchinger, Léon-Arthur, 1908-1998 (Paris : Ed. Fleurus, 1959)
Dit boek gaat puur over de religieuze opvoeding van gehandicapte kinderen: godsdienstonderwijs, deelname aan de misvieringen, ...