Aphasia therapeutics - Longerich, Mary Coates; Bordeaux, Jean, 1893-; Rosen, Harold; Moor, Fred B. (New York : Macmillan, 1954)
Een uitgebreid handboek over de problematiek van afasie, een aandoening waarbij je spraakproblemen hebt ten gevolge van hersenbeschadiging.
Keywords: Aphasia