Langage oral et écrit I : pédagogie des notions de base - Borel-Maisonny, Suzanne, 1900-1995 (Neuchatel : Delachaux & Niestlé, 1960)
Een heel uitgebreid handboek waarin alle mogelijke aspecten van de gesproken en geschreven taal aan bod komen. De illustraties zijn heel uiteenlopend, van eenvoudige tekeningen om het verschil duidelijk te maken tussen je, tu, il, elle, on, ... tot een tekening waarop duidelijk gemaakt wordt hoe je in gebarentaal ... een accent grave uitbeeldt !!!