Lessen over ziekenverpleging. - Sint-Ferdinandsgesticht (Lummen : Sint-Ferdinandsgesticht)
Handboek waarbij men elke keer een bepaald thema aankaart en uitgebreid uitlegt, voorzien van illustraties en alfabetisch geordend: bacteriënleer, voeding, bloedsomloop, afscheidingen en uitscheidingen, ...