Het levensritme van onze kinderen - Graupner, Heinz, 1906-1966; Angevaare, A. P. F. (Adrianus Petrus Franciscus), 1920-2010 (Roosendaal : De Koepel, 1958)
Het hele leven van onze kinderen komt in alle aspecten aan bod: kinderjaren, beslissende jaren, leerkrachten, opvoeders, arts, ouders, ...