Spreekoefeningen bij Veldkamp's "techniek van het spreken" : eenvoudige aanwijzingen en oefeningen ter verwerving van het juiste gebruik der stem en van een goede uitspraak - Veldkamp, Klaas, 1864-1945; Veldkamp, Hanny (Den Haag : Haga, 1941)
Spreekoefeningen die een hulp moeten zijn bij de methode die de auteur eerder ontwierp.