Handbook of speech improvement - Thomas, Charles Kenneth (New York : Ronald Press Co., 1956)
Een handboek waarin professor Charles Kenneth Thomas uitlegt hoe je goed spraakonderwijs precies aanpakt.
Keywords: English language -- Phonetics