Handboek voor verpleeginstellingen 1994 : manuel pour les institutions de soins 1994. - Vanhelden, L. (Overpelt : A. E. B., 1994)
Een soort adresboek, overzicht, voor de verpleeginstellingen: adressenlijsten en advertenties voor de meest uiteenlopende dingen, zoals daar zijn benodigdheden voor accupuntuur, medische gassen of massagetoestellen, linnenverhuur, ...