Uw dove kind in het ziekenhuis. - Nederlandse Federatie van Organisaties van Ouders van Dove Kinderen (Utrecht : FODOK, 1989)
Een informatiebrochure voor ziekenhuispersoneel, hoe ga je om met dove kinderen als patiënt, uitgegeven door FODOK, de Nederlandse Federatie van Organisaties van Ouders van Dove Kinderen.