Leer- en gedragsmoeilijkheden tussen zes en twaalf jaar : een onderzoek ten behoeve van onderwijs, kinderbescherming en ambulante geestelijke gezondheidszorg - Van Gennep, A. T. G. (Adrianus Theodorus Gerardus), 1937-2019 (Meppel : Boom, 1971)
Op basis van zijn onderzoek naar de verschillende moeilijkheden die zich voordoen bij kinderen tussen zes en twaalf jaar, heeft van Gennep deze behandelingsmethode gecreëerd.
Deel 3