Verslag over den tweeden studiedag gehouden op maandag 9 april 1934 in het Koninklijk Instituut der Broeders van Liefde te St. Lambrechts-Woluwe. - Verbond der Katholieke Bijzondere Opvoedingsgestichten (S.l. : Louis Daisne, 1934)
Verslag van de studiedag waarop nagedacht werd over de opvoeding van doven, doofstommen en blinden.