Verslag van den derden studiedag gehouden op maandag, 5 augustus 1935 in het Koninklijk Instituut der Broeders van Liefde, te St. Lambrechts-Woluwe : Rapport de la 3e journée d'études tenue le lundi, 5 août 1935, à l'institut royal des frères de la charité, à Woluwe St Lambert. - Verbond der Katholieke Bijzondere Opvoedingsgestichten (S.l. : Verbond der Katholieke Bijzondere Opvoedingsgestichten, 1936)
Verslag van een studiedag over de opvoeding van bijzondere groepen, zijnde de doven, doofstommen en blinden.