Hoe voorkomen we spraakgebreken bij onze kinderen - Van Amelsvoort, Frans, 1899-1975 ('s-Hertogenbosch : R.K. Chariatieve Vereeniging voor Geestelijke Volksgezondheid, 1938)
Een handleiding voor ouders om te voorkomen dat hun kinderen opgroeien met spraakgebreken.