Grondslagen voor bewegingsopvoeding - Van Assche, Erik, 1936- (Kapellen : De Sikkel, 1976)
Een heel uitgebreid handboek waarbij bijvoorbeeld ook de vragen gesteld worden "Hoe sta je als leider tegenover de groep" en "Hoe breng je de leerstof aan".