Orell Füsslis Bildersaal für den Sprachenunterricht : Aufsätze für den Unterricht in der französischen Sprache - Egli, G. (Zürich : Orell Füssli, 1913)
Leerboekje om de Franse taal aan te leren. Heel eenvoudig: je krijgt een verhaaltje (bijvoorbeeld L'honnête garçon), geïllustreerd met zes prenten, en dan worden er vragen gesteld die je aan de hand van die prenten moet beantwoorden.
Keywords: Füssli, Orell, -- 1886-1906.