Gebärdenbuch für die evangelische gehörlosenseelsorge - Schafft, D. Hermann, 1883-1959; Wöbse, Friedrich; Arnold, Hans; Naffin, Paul; Gallenkamp, Paul (S.l. : Arbeitsgemeinschaft evangelischer Gehörlosenseelsorger Deutschlands e. V., 1960)
Een werk over het gebruik van gebarentaal bij het godsdienstonderricht van doofstommen.