American annals of the deaf. (Syracuse, N.Y. : American annals of the deaf)
Opsomming van iedereen die op één of andere manier betrokken is bij de zorg voor en de opvoeding van doven: lesgevers, administratieve kantoren, speciaal onderwijs voor kinderen, tijdschriften, organisaties, hulpmiddelen, zomerkampen, gespecialiseerde klinieken, scholen voor doven in de VS en Canada.
Sub-title varies
Publisher varies
Keywords: Disability Studies & Assistance -- Social Sciences; Rehabilitation -- Social Sciences; Social Sciences; Sociology