De taalontwikkeling van het kind : een oriëntatie in het Nederlandstalig onderzoek - Schaerlaekens, Anne-Marie, 1943- (Groningen : Wolters-Noordhoff, 1980)
Hoe ontwikkelt de taal van een kind zich, beginnend bij het brabbelen en eindigend bij een taal die alles bij elkaar genomen "verstaanbaar" mag genoemd worden.