Literatuurlijst : boeken, folders, monografieën, lezingen, evaluaties, krantenknipsels, enz. op het gebied van doofheid. - Voorlichtingscommissie - Nederlandse Dovenraad ('s-Gravenhage : Voorlichtingscommissie - Nederlandse Dovenraad)
Een uitgebreide lijst van bronnen wat betreft doofheid, vooral gericht op Nederlandse uitgaven.