Psycholinguistik in der Sonderpädagogik : zur sprachlichen und kognitiven Entwicklung normalsinniger und hörsprachgeschadigter Kinder - Claussen, S. Hartwig; Kröhnert, Otto; Prillwitz, Siegmund, 1942- (Berlin : Marhold, 1975)
Uitgebreid handboek, waarin vooral aandacht besteed wordt aan de gebarentaal, evenwel zonder afbeeldingen, pure theorie, voor- en nadelen, ...