Lessen in handenarbeid in aansluiting met "Elektriciteit in het dagelijkse leven" voor de leerlingen van de IV graad - Ezechiël, broeder (Zwijnaarde : St.-Aloysiusschool)
Een basiscursus elektriciteit: aansluitingsschema's voor lampen, schakelaars, bellen, ...