Oefeningen voor de uitspraak van de S - Linthorst, Pieter, 1884-; Leerkamp, Gerrit, 1906- (Groningen : Wolters, 1957)
Voor de doorsnee-lezer waarschijnlijk niet interessant, maar logopedisten en andere mensen die zich bezig houden met doofstommen en andere spraakgestoorden is dit boekje natuurlijk een must.