Psychologie van het leren : verloop en resultaten van leerprocessen - Van Parreren, C. F. (Carel Frederik), 1920-1991 (Zeist : W. de Haan, 1960)
Dit boek gaat verder dan "alleen maar" het school- of thuisonderwijs: ook het onbewust en incidenteel leren komen bijvoorbeeld aan bod in deze uitgave