Dibs op zoek naar zichzelf : persoonlijkheidsontwikkeling door speltherapie - Axline, Virginia M., 1911-1988; Carmichael, Leonard, 1898-1973 (Baarn : Bosch & Keuning, 1971)
Deze roman vertelt ons het verhaal van Dibs, een verhaal over het gevecht van een gestoord kind, op zoek naar zijn eigen identiteit.