De groepsleider in de inrichting - Burmeister, Eva (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1970)
De goede gang van zaken binnen een inrichting is in grote mate afhankelijk van de groepsleider: Burmeister geeft in dit boek een woordje uitleg bij al die factoren waarmee deze groepsleid(st)ers rekening moeten houden en wat ze allemaal kunnen doen om de boel draaiend te houden en te maken dat deze kinderen op een goeie manier opgroeien.