Geen gratis toegang : sociale integratie voor gehandicapten. - Instituut voor Politieke Vorming IPOVO (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1977)
Een stand van zaken wat betreft de ongelijkheid van gehandicapten binnen het sociale gebeuren: onderwijs, revalidatie, inkomen, arbeid, huisvesting.