Reidansen : tweede bundel - Brom-Struick, Willemien (Rotterdam : W.L. & J. Brusse's Uitgeversmaatschappij, 1948)
Een bundel reidansen, allemaal mooi uitgelegd en geïllustreerd: de partituur, de figuren die moeten gedanst worden, de uitleg bij de danspatronen die gevolgd moeten worden, ... Leuk stukje geschiedenis, door St.-Gregorius ondergebracht in de rubriek "Lichamelijke opvoeding" en we volgen dat denkpatroon. "Daar was 'n wijf, dat spon", "'t Ros Beiaard maakt zijn ronde", "Zeg kwezelke, wilde gij dansen?" en andere reidansen komen aan bod in deze uitgave.