Macramé ideeën - Mooi, Hetty (De Bilt : Cantecleer, 1976)
Een mooi en leuk handboek waarbij je heel duidelijk de verschillende knopen krijgt uitgelegd en modellen krijgt die je vervolgens kan uitwerken.