Mijn kinderen begrijpen mij niet, mijn ouders begrijpen mij niet - Rovers, P., 1943- (Helmond : Helmond ; Brugge : Orion, 1978)
Generatiekloof noemen ze het wel eens: de leefwereld van de jongeren is niet dezelfde als deze van hun ouders. Moeilijk opvoedbaar worden deze jongeren dan soms genoemd: de auteur heeft een jarenlange ervaring op dit terrein en legt in dit boek uit hoe beide generaties samen kunnen leven en oog en oor kunnen hebben voor elkaar.
Bibliography: p. 175-176.
Keywords: Adolescence; Adolescent psychology; Parent and teenager