Speech problems of children : a guide to care and correction - Johnson, Wendell, 1906-1965 (New York : Grune & Stratton, 1955)
Een heel uitgebreid leerboek waarin wordt uitgelegd hoe je de meest uiteenlopende spraakproblemen bij kinderen moet aanpakken.