De structuur van het leven - von Bertalanffy, Karl Ludwig, 1901-1972; Koning, Frederik (Antwerpen : Nederlandsche Boekhandel, 1946)
Een heel volledig overzicht van de verschillende levensfuncties van organen en andere processen in het menselijk lichaam en de natuur.
"Literaturverzeichnis und anmerkungen"
Keywords: Biology; Life (Biology).