Praktische Charakterkunde - Morf, Gustav, 1900-1978 (Bern : Francke, 1945)
Een handboek dat je moet helpen bij het uitspitten van iemands karakter: het interpreteren van testresultaten bij de Rorschachtest, het interpreteren van een handschrift, het interpreteren van antwoorden op bepaalde tests, ...